Marja profitului bancar

Definitie Marja profitului bancar

Indicator de performanta bancara care exprima profitul net obtinut de o banca la o unitate monetara din total venituri si se determina dupa formula: Mp=Pn/Vt unde: Mp=marja profitului Pn=profitul net Vt=venituri totale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marja profitului bancar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marja profitului bancar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marja profitului bancar. Definitiile termenilor despre Marja profitului bancar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marja profitului bancar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marja profitului bancar.