Mark-Down Ratio

Definitie Mark-Down Ratio

Diferenta dintre pretul original de vanzare al unui produs si pretul acestuia dupa reducere, exprimata ca procentaj din pretul redus adica, daca o firma vinde un articol la pretul original de 20 de dolari, iar apoi la pretul redus de 15 dolari, mark-down=5 dolari, iar procentul mark-down este de 33% (5 dolari reprezentand o treime din 15).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Mark-Down Ratio? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Mark-Down Ratio.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Mark-Down Ratio. Definitiile termenilor despre Mark-Down Ratio cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Mark-Down Ratio, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Mark-Down Ratio.