Market Attractiveness

Definitie Market Attractiveness

Gradul in care o piata ofera oportunitati unei organizatii, luand in considerare marimea pitei, rata de crestere, nivelul de competitie si constrangerile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Market Attractiveness? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Market Attractiveness.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Market Attractiveness. Definitiile termenilor despre Market Attractiveness cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Market Attractiveness, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Market Attractiveness.