Market Expansion

Definitie Market Expansion

Strategie de dezvoltare in care organizatia intentioneaza sa introduca produsele pe care le are pe piete noi dezvoltare de piata prin targetarea unor segmente noi din punct de vedere geografic, demografic sau psihografic sau unor utilizatori complet noi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Market Expansion? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Market Expansion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Market Expansion. Definitiile termenilor despre Market Expansion cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Market Expansion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Market Expansion.