Market Penetration Pricing

Definitie Market Penetration Pricing

Metoda de stabilire a pretului in care un fabricant configureaza un pret relativ scazut in stadiul introductiv al ciclului de viata al produsului, intentionanad sa castige o cota de piata. Vezi Market Skimming Pricing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Market Penetration Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Market Penetration Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Market Penetration Pricing. Definitiile termenilor despre Market Penetration Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Market Penetration Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Market Penetration Pricing.