Market Penetration

Definitie Market Penetration

Strategie de dezvoltare in care compania isi concentreaza eforturile asupra segmentului de piata pe care il vizeaza, cu scopul de a atrage un procent mai mare de utilizatori ai produsului sau.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Market Penetration? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Market Penetration.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Market Penetration. Definitiile termenilor despre Market Penetration cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Market Penetration, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Market Penetration.