Market Positioning

Definitie Market Positioning

Activitate de marketing intentionata sa plaseze un produs intr-o pozitie dezirabila pe o piata si sa fie perceput intr-un anumit fel de consumatori. Vezi Real Positioning Repositioning.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Market Positioning? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Market Positioning.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Market Positioning. Definitiile termenilor despre Market Positioning cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Market Positioning, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Market Positioning.