Market Research

Definitie Market Research

Strangerea sistematica de informatii in legatura cu o piata, prin intermediul unei anchete, al observatiei sau al experimentarii. Vezi Marketing Research (cercetarea de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Market Research? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Market Research.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Market Research. Definitiile termenilor despre Market Research cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Market Research, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Market Research.