Market Segment

Definitie Market Segment

Grup sau sector intr-o piata heterogena care este format din consumatori sau organizatii cu nevoi si dorinte asemanatoare persoanele dintr-o piata care vor raspunde intr-un anumit fel la un set de stimului de marketing. Vezi Market Segmentation (segmentarea pietei).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Market Segment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Market Segment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Market Segment. Definitiile termenilor despre Market Segment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Market Segment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Market Segment.