Market Skimming Pricing

Definitie Market Skimming Pricing

Metoda de stabilire a pretului in care un producator stabileste un pret mare in etapa introducerii pe piata a produsului, pentru a atrage cumparatorii care doresc foarte mult produsul si care isi permit sa-l cumpere, iar apoi scade pretul pentru a atrage urmatorul segment de piata. Vezi Market Penetration Pricing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Market Skimming Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Market Skimming Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Market Skimming Pricing. Definitiile termenilor despre Market Skimming Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Market Skimming Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Market Skimming Pricing.