Marketing Advantage

Definitie Marketing Advantage

Avantajul competitiv care poate fi castigat prin identificarea nevoilor si dorintelor consumatorilor, prin dezvoltarea unor produse care ofera o satisfactie mai mare, printr-o pozitonare, promovare si distributie mai eficiente. Vezi Cost Advantage.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Advantage? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Advantage.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Advantage. Definitiile termenilor despre Marketing Advantage cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Advantage, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Advantage.