Marketing Channels

Definitie Marketing Channels

Ruta produselor si serviciilor de la producator la consumatorul fnal impreuna cu bunurile si serviciile, canalele de marketing transporta si informatii, promovare si plati. Se mai numesc si canale de distributie. Vezi Channel Flows Marketing Intermediaries.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Channels? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Channels.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Channels. Definitiile termenilor despre Marketing Channels cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Channels, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Channels.