Marketing Communications

Definitie Marketing Communications

Mesajele formale si informale pe care vanzatorii le transmit cumparatorilor promovarea sistematica (planificata) si cea nesistematica (neplanificata) a unei firme pentru produsele sale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Communications? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Communications.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Communications. Definitiile termenilor despre Marketing Communications cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Communications, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Communications.