Marketing Concept

Definitie Marketing Concept

Orientare sau filosofie de afacere conform careia succesul organizatiei tine de identificarea eficienta a nevoilor si dorintelor a segmentelor vizate si de satisfacerea eficienta a acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Concept? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Concept.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Concept. Definitiile termenilor despre Marketing Concept cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Concept, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Concept.