Marketing Consultants

Definitie Marketing Consultants

Specialisti de marketing independenti angajati de companii, de obicei pe termen scurt, pentru a da sfaturi cu privire la mai multe probleme de marketing (planificare, management, cercetare, comunicare etc). Vezi Marketing Intermediaries.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Consultants? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Consultants.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Consultants. Definitiile termenilor despre Marketing Consultants cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Consultants, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Consultants.