Marketing Control

Definitie Marketing Control

Activitati inplicate in verificarea planurilor de actiune de marketing (daca acestea produc rezultatele dorite, iar daca asta nu se intampla, se intreprind actiuni corective).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Control? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Control.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Control. Definitiile termenilor despre Marketing Control cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Control, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Control.