Marketing de nisa

Definitie Marketing de nisa

Activitate de identificare a unui segment ingust in cadrul pietei (unei nise de piata), foarte atractiv (profitabil), asupra caruia firma isi concentreaza eforturile de marketing. [ mass marketing]

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing de nisa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing de nisa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing de nisa. Definitiile termenilor despre Marketing de nisa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing de nisa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing de nisa.