Marketing Environment

Definitie Marketing Environment

Infuentele interne si externe care afecteaza luarea deciziilor de marketing si care au impact asupra activitatilor companiei. Vezi Macro-environment Micro-environment.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Environment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Environment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Environment. Definitiile termenilor despre Marketing Environment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Environment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Environment.