5 lucruri importante de care sa tii cont cand achizitionezi camioane second hand

BUCURESTI - 23 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Performanța, confortul, comportamentul la drum, toate acesta sunt aspecte importante de care trebuie să ții cont atunci când investești în modelele de camioane second hand . Scania vine cu soluții pentru ca investiția ta să fie eficientă!

Scania elimină riscul aferent cumpărării unui vehicul rulat. Căutați abțibildul „Aprobat de Scania” data viitoare când vizitați dealerul Scania.

Scania România

Achiziționarea unor camioane Scania , fie că sunt camioane second hand sau camioane noi, pentru afacerea ta, este mereu o provocare. Responsabilitatea devine și mai mare în cazul cumpărării unor camioane second hand, a unui cap tractor sau a altui vehicul de mari dimensiuni. Oportunitățile modelelor de camioane Scania vin acum în ajutorul investitorilor care preferă vehiculele rulate.

O investiție în camioane second hand este una extrem de importantă și este firesc să îți dorești să genereze profit. Dar la ce trebuie să fii atent când achiziționezi astfel de camioane Scania sau orice altă marcă? Iată în continuare răspunsurile la toate întrebările tale:

Gradul de confort

Slujba unui șofer de camion nu e deloc ușoară. Șoferul trebuie să-și petreacă cea mai bună parte din zi închis în cabina camionului. Aici gradul de confort joacă un rol important în eficiența și randamentul activității desfășurate. Unele dintre cele mai confortabile cabine sunt chiar cele de la modelele de camioane Scania. Toată lumea știe deja că tot ce înseamnă camioane Scania se regăsește în top 5 cele mai bune camioane din toate timpurile.

Aceste camioane Scania sunt dotate cu diferite funcții ce ameliorează condițiile de muncă și cresc productivitatea. Ele includ  o masă extensibilă pe partea pasagerului, butoane de comandă integrate în volan și un pat extensibil ajustabil.

Comportamentul la drum

Felul în care funcționează modelele de camioane second hand la drum lung spune multe despre fiabilitatea acestora. Este important ca o semiremorca să ajungă din punctul A în punctul B în siguranță și fără dificultăți pe drum. În situația aceasta, Scania este învigătoare. Modelul de semiremorca Scania S 500 a câștigat testul comparativ european, surclasându-și concurența. Principalele atuuri care i-au adus titlul de învingătoare au fost: comportamentul la drum, performanța ridicată și gradul de confort.

Toate aceste caracteristici ale modelelor de semiremorci și camioane Scania dovedesc centrarea pe nevoile șoferului și adaptarea acestora la mediul de muncă.

Performanța

Același test comparativ european scoate în evidență și alte atribuții ale unui cap tractor Scania. Testul de 1000 de puncte vizează o mulțime de caracteristici ale camioanelor cu ajutorul măsurătorilor obiective. Noua generație de camioane Scania sunt perfect adaptatate la activitatea defășurată de șoferii de cursă lungă. Funcțiile nou introduse ca Active Prediction, Cruise Control sau Downhill Speed Control fac ca Scania să aibă performanță considerabil îmbunătățită.

Alt criteriu al performanței Scania este dat de viteză. Modelele de cap tractor Scania au dovedit că sunt printre cele mai rapide. Scania S 500 este mai rapid, inclusiv la accelerarea inițială, la rularea pe drumuri în rampă și la croaziera pe șosea.

Prețul

O semiremorca Scania se dovedește a fi o achiziție ingenioasă, dar mai rămâne de analizat și planul tău financiar. Scania are grijă și de aspectul acesta și oferă alternative eficiente.

Scania Credit prezintă o ofertă ideală de finanțare prin leasing financiar pentru camioane Scania. Aceasta a luat naștere în 2014 și de atunci este din ce în ce mai atractivă pentru potențiali cumpărători. Avansul este de 10%, valoarea reziduală tot de 10%, iar perioada de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani. Totuși, anul 2018 aduce o dobândă și mai mică în comparație cu anii precedenți: 4,8% rată fixă. De asemenea, opțiunile Scania Insurance și VABIS GAP sunt în continuare asociate promoției. Poți alege, opțional, un pachet de servicii Optim, care cuprinde garanție internațională și întreținere. Mai mult de atât, se oferă o Garanție Internațională de maxim 5 ani, în funcție de modelul de cap tractor.

Leasing-ul operațional este un serviciu unic în țara noastră. Acesta a luat naștere în colaborare cu Scania Credit și Scania Romania. Scopul principal al serviciului de leasing operațional este asigurarea unor alternative și soluții financiare și de asigurare pentru cumpărătorii de camioane Scania. Costurile sunt ușor de anticipat, iar gestionarea riscurilor face ca eventualele probleme de funcționare să fie acoperite. Oferta promovată de serviciul de leasing operațional presupune un avans cu doar 3 rate la camioane second hand. Perioada de finanțare este între 1 și 4 ani.

Se vede, deci, că Scania România are până în prezent un parcurs centrat pe nevoile clientului. Performanța, gradul de confort, fiabilitatea și consumul sunt caracteristicile pe care se bazează modelele de camioane Scania, fie că este vorba de modelele noi sau d modelele de camioane second hand.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketing-for-you/5-lucruri-importante-de-care-sa-tii-cont-cand-achizitionezi-camioane-second-hand