Ai o afacere? O promovam gratuit in mediul online, timp de 30 de zile

BUCURESTI - 13 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Garantam rezultate.

Cum? Te promovam GRATUIT 30 zile, cu bugetul pus la dispozitie de tine, pe orice canale, fara limite, fara costuri ascunse. Daca nu esti multumit, nu este nevoie sa continuam si nu te costa nimic

Ai o afacere? O promovam gratuit in mediul online, timp de 30 de zile

Suntem alături de client la fiecare pas!

Nu te costă nimic să te informezi cu privire la oportunitățile pe care le ai, dar nu le cunoști. Este de ajuns să programezi o întâlnire pentru a discuta detalii despre afacerea ta. Îți propunem să economisești timp și bani, ba chiar să îți propulsezi afacerea acolo unde îi este locul, în top.

Oferta Promovare online GRATUITA 30 de zile:

Consultanta afacere online Fie ca vrei sa deschizi o noua afacere, fie ca ai nevoie de consultanta in vederea dezvoltarii afacerii curente, iti oferim experienta noastra si te sustinem in fiecare pas

Campanii Google Adwords fara limita de anunturi/campanii, in functie de bugetul pus la dispozitie

Campanii Facebook Ads fara limita de anunturi/campanii

Campanii de remarketing atat pe Google Adwords cat si Facebook Ads

Realizare Newsletter realizam 1 newsletter pe saptamana

Campanii Email Marketing trimitem newsletter realizat catre baza de date pusa la dispozitie, folosim un serviciu de email

Optimizare campanii PPC vom optimiza campaniile PPC ( adwords/facebook etc)

Social Media preluam paginile de socializare ( Facebook, Google +, twitter, instagram, youtube, etc) si ne ocupam de administrarea lor ( postari, reach, like-uri, fani etc)

Suport dedicat iti vom raspunde la intrebari zilnic si vom fi alaturi de tine la fiecare pas

Raportare saptamanala te tinem la current cu evolutia afacerii tale

Bonus: Oferim un buget de 200 lei la conturile Google adwords noi sau cu vechime de maxim 30 de zile

Procesul nostru de management Adwords

1. Cercetare și dezvoltare:

Îți vom înțelege afacere

Analizam concurenta

Stabilim obiectivele afacerii tale

2. Crearea si Setarea contului:

Realizaram liste de cuvinte cheie

Realizam anunturi creative

Facem setarile campaniei tale

3. Urmarirea conversiilor si remarketing:

Monitorizam rezultele campaniei

Realizam integrare contului de google adwords cu google analytics, pentru o monitorizare eficienta

Realizam listele de remarketing

4. Lansare si optimizare programata:

Ne asiguram de aprobarea anunturilor/campaniilor

Optimizam campaniile lansate

Realizam raportari customizate pe cerintele clientului

Câteva benefici obținute prin promovarea pe Facebook:

Ne implicăm în postările paginii - Creem anunțuri care stimulează postările și măresc numarul de like-uri, commentarii, distribuiri și vizualizările.Like-urile paginii - Realizăm anunțuri pentru construirea audienței tale direct pe FacebookClick-uri în website - Realizăm anunțuri care trimit oameni direct pe site-ul tauConversii în website - Realizăm anunțuri specifice care să îți genereze acțiuni (vânzări, înscrieri etc) direct în site-ul tăuImplicare în aplicația ta - Realizăm anunțuri facebook care să îți promoveze aplicațiaOferă Cupoane - Realizăm anunțuri pentru a promova oferte speciale

Detalii despre Facebook CTR si Vizibilitate

Promovare pe facebook funcționează asemănător cu alte platforme ppc, precum Google sau Yahoo Bings. CTR-ul (rata de clic) rămâne una dintre cele mai folosite valori din contul tău. Cu toate acestea, când vine vorba de gestionarea campaniile CPC Facebook, psihologia din spatele menținerii unui CTR mare este diferita față de tradițonalele motoare de căutare. În Google, clienții caută în permanență noi informații, iar obiectivul nostru este de a le răspunde căt mai clar la întrebări. Pe Facebook, oamenii cărora le afișam anunțurile nu caută neapărat ceea ce le oferim (haine, încălțăminte, telefoane etc).

Folosim sistemul de targetare avansata Facebook pentru a ajunge la oamenii la care există o posibilitate de a fi interesați de oferta ta. Bazându-ne pe comportamentul lor anterior de cumpărare și pe activitățile lor online și offline, putem afișa anunțurile tale utilizatorilor Facebook care și-au exprimat interesul față de produse sau servicii asemănatoare cu ale tale. Apoi creem imagini specificare produselor sau serviciilor tale și texte care nu pot fi ignorate. Toate anunțurile noastre sunt proiectate profesional cu psihologia cumpărătorului în minte. Scopul nostru este de a oferii rezultate clare.

Detalii despre costurile și vânzările generate

Să recunoaștem, principalul motiv pentru care dorești să angajezi o agenție de promovare prin Facebook este a avea mai multe vânzări sau înscrieri pe site-ul sau afacerea ta. Noi putem face asta. De aceea toate eforturile noastre sunt centralizate în jurul conversiilor și a optimizării acesteia. Prin urmărirea acțiunilor importante de pe site-ul tău putem optimiza campaniile Facebook astfel încât să se concentreze pe cuvintele cheie și pe anunțurile cele mai profitabile. Facebook oferă urmărirea avansată a conversiilor și noi profităm pe deplin de ea, pentru clienții noștri.

Există multe moduri de a configura anunțurile Facebook, iar costurile variază între metode. Odata ce am înțeles afacerea ta, vom fi în măsură decidem ce tip de campanie vom rula și ce strategie de licitare vom adopta pentru a obține cele mai bune rezultate.

Nu credem în optimizare automata.
    Optimizăm manual 100% toate anunțurile.
    Avem experiență în promovare prin Facebook a afacerilor  în nișe competitive.
    Optimizăm pentru a realiza vănzări, înscrieri în formulare sau pentru a genera apeluri telefonice

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketing-for-you/ai-o-afacere-o-promovam-gratuit-in-mediul-online-timp-de-30-de-zile