Cum îți construiești o identitate în mediul de afaceri? Alege oportunitatea unei infiintari firme!

BUCURESTI - 28 septembrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Identitatea în mediul de afaceri este una dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere. Află cum să-ți construiești identitatea în mediul de afaceri și cum să te folosești de oportunitatea unei infiintari firme chiar din articolul următor!

infiintari firme

Dacă poţi conduce bine o afacere, poţi conduce bine orice afacere.

Richard Branson

Primul pas în ceea ce privește infiintari firme e să-ți construiești o identitate, o imagine și în timp să devii un brand pe piață. Marca este semnul distinctiv care te diferențiază de concurență. Prin urmare alegerea unei logo, a unui slogan, precum și a unor culori reprezentative pentru specificul afacerii tale e o etapă definitorie in procesul de infiintari firme. Marca trebuie să se remarce prin unicitate și originalitate. Prin acest fapt poți evita contrafacerii ei și de asemenea, constituie o măsură de protecție și reprezentare. În cazul infiintari firme Societate cu Răspundere Limitată sau Persoana Fizica Autorizata, marca trebuie înregistrată pentru a o valorifica și pentru a o proteja ca proprietate intelectuală. Acest fapt presupune inregistrare marca OSIM și alte organisme internaționale. Ca și o mențiune trebuie avute în vedere 3 variante de nume pentru firmă în cazul în care una dintre ele se dovedește a fi indisponibilă pentru înregistrare.

Alegerea tipului de societate

Un aspect secundar, dar la fel de important este reprezentat de alegerea tipului de societate sub care vei activa - SRL sau Persoana Fizica Autorizata . În funcție de capitalul investit, sediul social, numărul de angajați și asociați, te poți orienta asupra formei de societăți. Odată stabilit acest aspect, poți începe demararea procesului de înregistrare Persoana Fizica Autorizata sau SRL și formalitățile aferente fiecărui tip. Dacă nu știi ce alegere să faci consultanții juridici te vor ajuta cu cea mai bună opțiune în vederea unei infiintari firme.

Sediul social un impas pentru afacerea ta?

Pentru infiintari firme se necesită și dispunerea de un sediu social chiar și pentru Persoana Fizica Autorizata. De multe ori procesul de infiintari firme  a fost întârziat datorită dificultății găsirii unui sediu pentru desfășurarea activității. Fabrica de firme vine în sprijinul clienților săi prin oferirea găzduirii sediului social pe cabinet de avocat pe o perioadă de 1 an în sectoarele 1, 2, 3 și 4.

Cum procedezi

Ca persoana fizica autorizata se stabilește o întâlnire la sediul central la care asociatul va furniza consultantului documentele anterior menționate. Pentru cei care nu pot ajunge la locație se pot trimite și prin email. Însă o întâlnire face-to-face ar fi de preferat în cazul în care există nelămuriri, neclarități sau incompatibilități privind documentele. Aceeași procedură este valabilă și pentru alte tipuri de societăți.

Care sunt avantajele?

Fabrica-de- firme.ro oferă cadrul legal privind consilierea și identificarea celei mai bune soluții viabile pentru infiintari firme.Totodată veți beneficia de asistență în ceea ce privește strategia de marcă, monitorizare precum și apărarea mărcii pentru a nu fi copiată de către concurență. Minimizează aceste riscuri, apelând la specialiști, iar reputația ta nu va avea de suferit.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketing-for-you/cum-iti-construiesti-o-identitate-in-mediul-de-afaceri-alege-oportunitatea-unei-infiintari-firme