Marketing nediferentiat

Definitie Marketing nediferentiat

Strategie de marketing, constand in ignorarea diferentelor existente intre segmentele de piata (firma urmareste acoperirea intregii piete potentiale cu aceeasi oferta, aplicand o politica identica tuturor segmentelor).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing nediferentiat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing nediferentiat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing nediferentiat. Definitiile termenilor despre Marketing nediferentiat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing nediferentiat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing nediferentiat.