Marketing-Oriented Company

Definitie Marketing-Oriented Company

Companie care este adepta a filosofiei conform careia a supravietui si pentru a prospera este necesar sa satisfaci nevoile si dorintele segmentelor de piata vizate mai eficient decat concurenta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing-Oriented Company? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing-Oriented Company.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing-Oriented Company. Definitiile termenilor despre Marketing-Oriented Company cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing-Oriented Company, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing-Oriented Company.