Unde poti afla “De ce deseori marketingul si vanzarile esueaza si cum il poti remedia”? Vino la seminarul nostru!

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Fisiere atasate:

8VALORIDEMARKETING.ppt

Acum poti sa lupti cu lipsa creditelor pentru afaceri si sa-ti protejezi afacerea de recesiune. Vino la seminarul cu titlul “De ce deseori marketingul esueaza si cum il poti remedia”. Are menirea sa ajute firmele mici si mijlocii sa-si imbunatateasca marketingul si vanzarile , sa supravietuiasca in climatul economic din prezent, dur si cu o concurenta feroce, depasind cu succes criza.

“Majoritatea firmelor au nevoie sa-si analizeze mai atent marketingul si vanzarile si sa faca in asa fel incat fiecare banut cheltuit sa aduca rezultate, avand in vedere mediul economic actual. Dezvaluim in premiera in ce fel poti sa transformi fiecare element de marketing (un anunt publicitar sau o scrisoare de vanzari) intr-un element castigator” spune Specialistul RapidSYSTEM™ Radu Chirvase.

“Din pacate, majoritatea instrumentelor de marketing esueaza, insa foarte putini oameni stiu de ce si daca stiu, atunci nu stiu in ce fel sa aplice schimbarile, care sa faca sa conteze fiecare banut cheltuit, astfel incat sa produca rezultate pentru ei”.

N
Seminar de marketing profitabil

Seminar de marketing profitabil

 "Colaborarea cu dumneavoastra ne-a determinat sa constatam ce usor pot fi implementate ideile atunci cand colaborezi cu profesionisti. Multumim .:)" 

Iulian A., Acaju - Mobila potrivita pentru tine

Vrem sa venim in ajutorul oricarei firme, aproape indiferent de domeniul de activitate, pentru a-si imbunatati marketingul si vanzarile, sa atraga mai multi clienti si sa maximizeze profiturile generate de clientii existenti.

Astfel, seminarul “De ce deseori marketingul esueaza si cum il poti remedia” include:

-          23 exemple de strategii de marketing profitabil demonstrate si care au generat milioane de euro, inclusiv rezumate explicative cu modul lor de functionare;

 

-           8 Valori de Marketing Profitabil esentiale pentru convingerea potentialilor cumparatori;

 

-          Ce ai nevoie sa faci pentru a vinde in volume mari, indiferent daca produsele sau serviciile tale se vand la pretul de 1 Euro sau 100,000 Euro;

 

-          8 pasi pentru conceperea si aplicarea unui plan de marketing;

 

-          8 metode de aliniere a marketingului cu vanzarile

 

...si multe alte exemple practice, testate in viata reala, cu performante masurabile si rezultate concrete, garantate.

 “Acum, intreprinzatorii cu firme mici si mijlocii vor putea sa-si evalueze propriul marketing si  sa-l imbunatateasca aproape imediat” spune Radu Chirvase.

 

“De exemplu, o campanie publicitara poate fi adusa la viata si transformata intr-o masina de produs bani cu numai cateva ajustari in cateva puncte cheie. Din pacate, multi intreprinzatori taie din cheltuielile de marketing pentru a economisi bani, cand tot ceea ce ar trebui sa faca ar fi sa aplice cateva strategii deja testate pentru a salva orice campanie de marketing”.

Seminarul ofera solutii si exemple de strategii, metode, tehnici si instrumente pe care orice firma le poate folosi pentru a-si imbunatati marketingul si vanzarile in mod profitabil, sa genereze rezultate rapid si usor.

Pentru mai multe informatii si detalii despre temele prezentate si inscriere, acceseaza http://www.marketing-management.ro/.  Cartile noastre GRATUITE dedicate marketingului profitabil au ajuns deja la 3589 de oameni, interesati sa-si creasca rapid vanzarile.

Ai si tu acum ocazia sa afli, fata in fata, in ce fel poti inlatura obstacolele din calea succesului tau in afaceri, aliniindu-ti marketingul si vanzarile.

Inscrie-te acum la seminar, pregateste-ti intrebarile si afla raspunsurile bazate pe 15 ani de experienta in domeniul marketingului si vanzarilor si pe sute de studii de caz, ale clientilor pe care i-am ajutat pana acum.  

Primele 27 de persoane beneficiaza de 27% reducere, iar 50 dintre participanti vor primi si doua carti dedicate marketingului si vanzarilor!