Marketing Services

Definitie Marketing Services

Servicii produse sau achizitionate de o organizatie pentru a le folosi in producerea, promovarea si distributia propriilor produse. Servicii produse sau achizionate frecvent includ crecetare de piata, advertising si promovare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Services? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Services.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Services. Definitiile termenilor despre Marketing Services cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Services, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Services.