Marketing Strategy

Definitie Marketing Strategy

Determinarea obiectivelor unei firme, selactarea pietei tinta, dezvoltarea unui mix de marketing pentru fiecare segment si alocarea resurselor necesare pentru atingerea acestor obiective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Strategy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Strategy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Strategy. Definitiile termenilor despre Marketing Strategy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Strategy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Strategy.