Marketing Synergy

Definitie Marketing Synergy

Principiu in marketing conform caruia intregul este mai valoros decat suma partilor care il formeaza asezarea variabilelor mixului de marketing intr-o forma astfel incat sa se obtina efectul maxim.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing Synergy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing Synergy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing Synergy. Definitiile termenilor despre Marketing Synergy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing Synergy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing Synergy.