Primul semestru din 2012 - cel mai bun de pana acum pentru SC Bittnet Systems SA

BUCURESTI - 2 octombrie 2012

Comunicat tip General in IT&C

După începerea derulării activităților proiectului ”Dezvoltarea firmei BITTNET Systems SA”, cod SMIS 18446, proiect implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operational Regional 2007 – 2013, axa prioritară 4 ”Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, domeniul major de interventie 4.3 ”Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor”, se văd primele rezultate în privința creșterii vânzărilor, cu adevărat spectaculoase.

Proiectul se derulează în București în perioada 30 septembrie 2011 – 29 septembrie 2013, și are o valoare totală de 1 364 926.63 RON din care finanțarea nerambursabilă este de 858 000 RON.

Compania a fost fondată în 2007 de către 2 antreprenori romani cu o experiență anterioară de peste 7 ani în domeniul IT. Dupa 5 ani de activitate, Bittnet Systems S.A. este certificată ISO 9001, Cisco Premier Certified Partner, Cisco Learning Partner, Google Apps Authorized Reseller, Microsoft Cloud Partner. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 500.000 euro in 2011 si un obiectiv de 1 milion euro in 2012, compania este lider național pe piața de training în rețele de comunicații; Efectele pozitive ale implementării proiectului: s-au creat primele noi locuri de muncă și au apărut primele rezultate notabile în vânzări.

Primul semestru al anului 2012 a fost cel mai bun de până acum din punct de vedere al vânzărilor, depășind cu aproape 60% cel mai bun semestru anterior – cel din 2011; iată așadar o primă concretizare a rezultatelor implementării proiectului Regio, in cadrul Bittnet Systems, in linie cu obiectivele asumate. Cifra de afaceri a Bittnet Systems pentru primul semestru al anului 2011 a fost de 815 907 lei, iar in 2012 aceasta a inregistrat valoarea de 1 288 787 lei. Exprimata in Euro, cifra de afaceri a crescut de la 195 000 euro la 294 000 euro, o crestere de peste 50%.

Pentru detalii suplimentare: www.bittnet.ro/regio sau Cristian Logofătu, Manager de proiect, telefon 0722 217 264, e-mail: cristian.logofatu@bittnetsystems.ro

Taguri: Bittnet Systems
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketing-zoom-expert/primul-semestru-din-2012-cel-mai-bun-de-pana-acum-pentru-sc-bittnet-systems-sa