Poze Maroc

 • Romania la Aïcha des Gazelles 2015 - Maroc

  Poza: Romania la Aïcha des Gazelles 2015 - Maroc

 • Reprezentantele Renault România s-au întors de la pregătirile din Maroc

  Poza: Reprezentantele Renault România s-au întors de la pregătirile din Maroc

 • Circuit Israel - Gradinile Bahai - Haifa

  Poza: Programe de grup marca Cocktail Holidays: Israel, Thailanda, Maroc, Egipt, Portugalia, Paris, Istanbul

 • CCIB promovează proiectele de cooperare în regiunea magrebiană prin reprezentanţa deschisă la Rabat (Regatul Maroc)

  Poza: CCIB promovează proiectele de cooperare în regiunea magrebiană prin reprezentanţa deschisă la Rabat (Regatul Maroc)

 • Parcul eolian al fabricii de ciment Lafarge din Tétouan, Maroc, a fost înregistrat la Consiliul Executiv pentru CDM (Mecanism de dezvoltare curată)

  Poza: Parcul eolian al fabricii de ciment Lafarge din Tétouan, Maroc, a fost înregistrat la Consiliul Executiv pentru CDM (Mecanism de dezvoltare curată)

 • Biodiversitatea Marocului văzută prin ochii unor cercetători români - Expoziţie temporară de fotografie

  Poza: Biodiversitatea Marocului văzută prin ochii unor cercetători români - Expoziţie temporară de fotografie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul maroc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la maroc. Pozele pe tema maroc cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul maroc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la maroc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la maroc.