martian    

Comunicate de presa si evenimente pe tema martian

 • martian. Guess anuntă lansarea primului ceas inteligent de tip fashion

  martian

  Bucuresti - 1 April 2015

  Comunicat de MCA ONSTREET SRL

  ... martian, companie fondată în anul 2007 în California, Statele Unite, ce se mândreste atât cu brevetarea soluţiei system-on-chip pentru ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: guess connect , ceasuri inteligente , martian , onstreet.ro , ceasuri guess

  Vezi toate comunicatele de presa despre martian

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul martian.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la martian. Informatiile despre martian cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul martian, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la martian, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.