Marumi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Marumi

 • Marumi

  Bucuresti - 1 March 2011

  Comunicat de Skin Media

  SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca va oferi iubitorilor de fotografie, alaturi de cea mai buna aparatura f ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: nikon , skin , sandisk , velbon , marumi , lowepro , nik software

  Vezi toate comunicatele de presa despre Marumi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Marumi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Marumi. Informatiile despre Marumi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Marumi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Marumi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.