Maslow's Hierarchy of Needs

Definitie Maslow's Hierarchy of Needs

Teorie propusa in 1954 de Abraham Maslow, psiholog american, care porneste de la ipoteza ca unele nevoi umane sunt mai presante decat altele si ca cele presante trebuie satisfacute inainte de cele mai putin presante. El a impartit nevoile umane in cinci categorii, formand o ierarhie, dupa cum urmeaza (in ordine ascensionala): nevoi fiziologice, nevoi de siguranta, nevoi de apartenenta si de iubire, nevoi de respect de sine si nevoi de autoactualizare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Maslow's Hierarchy of Needs? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Maslow's Hierarchy of Needs.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Maslow's Hierarchy of Needs. Definitiile termenilor despre Maslow's Hierarchy of Needs cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Maslow's Hierarchy of Needs, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Maslow's Hierarchy of Needs.