Poze Masoni

 • CU OCAZIA SOLSTITIULUI DE VARA MASONI DIN DIFERITE MARI LOJI DIN ROMANIA SI STRAINATE AU CELEBRAT IMPREUNA CU FAMILIILE SI PRIETENII LOR ACEASTA IMPORTANTA SARBATOARE A RITULUI SCOTIAN ANTIC SI ACCEPTAT.

  Poza: CU OCAZIA SOLSTITIULUI DE VARA MASONI DIN DIFERITE MARI LOJI DIN ROMANIA SI STRAINATE AU CELEBRAT IMPREUNA CU FAMILIILE SI PRIETENII LOR ACEASTA IMPORTANTA SARBATOARE A RITULUI SCOTIAN ANTIC SI ACCEPTAT.

 • Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare marcată pe timbrele româneşti

  Poza: Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare marcată pe timbrele româneşti

 • Timbrul aniversează 135 de ani de existenţă a Marii Loji Naţionale din România

  Poza: Timbrul aniversează 135 de ani de existenţă a Marii Loji Naţionale din România

 • Timbrul a marcat aniversarea a 135 de ani de la înființarea Marii Loji Naționale din România

  Poza: Timbrul a marcat aniversarea a 135 de ani de la înființarea Marii Loji Naționale din România

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul masoni.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la masoni. Pozele pe tema masoni cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul masoni, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la masoni, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la masoni.