Curs Recrutare - Selectie organizat de Master Business Strategy

BUCURESTI - 18 octombrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Avem placerea de a va invita la cursul Recrutare - Selectie organizat de MASTER BUSINESS STRATEGY in perioada 23 - 24 octombrie 2010, incepand cu ora 09.00, la sediul societatii din strada Iulia Hasdeu nr 9, sector 1, Bucuresti.

Cursul va fi tinut de trainerii nostri: Oana Adriana Mastacan, Gabriela Pop si Mihai Simionescu, persoane cu experienta in domeniul recrutarii si selectiei candidatilor, doi dintre acestia ocupand in trecut functii de Manageri HR, iar al treilea fiind implicat in procesul de negociere, in cadrul unor importante companii multinationale.

Daca sunteti interesat de cursul oferit de noi sau pentru mai multe detalii, va rugam accesati

Va asteptam.

Echipa MBS

Despre Master Business Strategy

MASTER BUSINESS STRATEGY este o companie specializata in programe de dezvoltare organizationala, oferind servicii de training, coaching, evaluare organizationala, recrutare, consultanta in accesarea fondurilor structurale, organizarea de evenimente, externalizarea fortei de vanzari.
Master Business Strategy, Mihai Simionescu, administrator, str Iulia Hasdeu, nr 9, sector 1, Bucuresti, tel 0726.234.617, fax 021.310.55.50
office@mbs-mbs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/master-business-strategy/curs-recrutare-selectie-organizat-de-master-business-strategy