Seminar - Economia României în context internaţional

Sinaia - 1 februarie 2008

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

In perioada 7 – 9 februarie la Hotel Sinaia Revista Finante si Afaceri va organiza Forumul „Economia României în context internaţional”, lucrările sale fiind prezidate de Domnul Varujan Vosganian, Ministrul Economiei şi Finanţelor.

Temele luate în discuţie se vor referi la piaţa românească a energiei în raport cu piaţa mondială, situaţia şi perspectivele creditului, evoluţia cursului de schimb şi a deficitului de cont curent, etc.
Vor fi prezenţi reprezentanţi la vârf ai Ministerului Economiei şi Finanţelor, ai Băncii Naţionale, ai AVAS, ai asociaţiilor profesionale şi patronale, ai marilor companii şi instituţii româneşti şi străine interesate de tematică, preşedinţi de bănci, societăţi de asigurări şi leasing, parlamentari din comisiile de specialitate, jurnalişti etc.
Veţi avea ocazia ca, dincolo de dezbaterile forumului, să vă întâlniţi şi să discutaţi cu factorii de decizie din domeniile economic şi financiar.
Pentru mai multe informatii vis-a-vis de conditiile de participare la acest Forum, nu exitati sa ne contactati.

Despre MASTER COMMUNICATIONS INTERNATIONAL

Organizatorul evenimentului - Master Communications International
Ruxandra Martin - PR Manager
0722.591.855