Poze Matei Schwartz

  • Culoare pentru suflet, pictura realizata de bursierii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei in cadrul programului

    Poza: „Culoare pentru suflet”, un proiect al bursierilor „Tinere Talente”, transforma viata copiilor internati la Spitalul Matei Bals

  • Prima data in Romania: Moastele Sf. Ioan Botezatorul, Sf. Matei, Sf. Stefan, Sf. Mucenite Varvara

    Poza: Prima data in Romania: Moastele Sf. Ioan Botezatorul, Sf. Matei, Sf. Stefan, Sf. Mucenite Varvara

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul matei schwartz.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la matei schwartz. Pozele pe tema matei schwartz cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul matei schwartz, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la matei schwartz, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la matei schwartz.