Poze Material didactic

 • Peste 10.800 de elevi şi cadre didactice au participat la programul „Global Money Week”

  Poza: Peste 10.800 de elevi şi cadre didactice au participat la programul „Global Money Week”

 • Ministerul Educaţiei organizează un nou concurs de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional

  Poza: Ministerul Educaţiei organizează un nou concurs de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional

 • Conferinţa Internaţională „Identitate europeană şi alteritate naţională. Normă şi creativitate în literatură, lingvistică, didactică, traductologie”

  Poza: Conferinţa Internaţională „Identitate europeană şi alteritate naţională. Normă şi creativitate în literatură, lingvistică, didactică, traductologie”

 • Importanta materialului biologic in apicultura

  Poza: Importanta materialului biologic in apicultura

 • Pasiunea pentru albine are un nume bine definit: Apis Donau

  Poza: Pasiunea pentru albine are un nume bine definit: Apis Donau

 • Parada Taurilor 2014

  Poza: Parada Taurilor 2014

 • Targul Educational Bucuresti

  Poza: Targul Educational Bucuresti

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul material didactic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la material didactic. Pozele pe tema material didactic cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul material didactic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la material didactic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la material didactic.