Esti in pana de idei cand vine vorba sa le cumperi cadouri celor dragi?

BUCURESTI - 10 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Esti in pana de idei cand vine vorba sa cumperi cadouri celor dragi? In plus, n-ai nici timp sa umbli prin magazine? E-gift este cel mai recent magazin on-line, iti va da idei de cadouri pentru Pasti

Esti in pana de idei cand vine vorba sa le cumperi cadouri celor dragi?

Firma este specializata in crearea unor modele diversificate de cadouri fie ca este vorba de un cosulet cu vin, cozonac si iepurasi de ciocolata, un cosulet special pentru cei mici sau preferatul nostru “Golden Easter” o sticla de vin alb portughez, un iepuras de ciocolata Lindt, o cutie de trufe fine cu alune si delicioasele oua de ciocolata noi iti stam la dispozitie pentru a crea cele mai originale cadouri intr-o prezentare deosebita. In plus, daca vrei sa le multumesti partenerilor tai pentru o colaborare fructoasa iti recomandam “Tea Time” un cosulet ce contine ceai negru, fursecuri cu aroma de mar si scortisoara, un borcan cu dulceata si bomboane de ciocolata. Daca ai propriile tale preferinte in legatura cu produsele din cos, spune-ne si il personalizam cu produsele tale preferate, daca vrei sa te incadrezi intr-un anumit buget suntem flexibili si vom face o oferta numai pentru tine.
Pentru a scapa de corvoada cumparaturilor in ultimul moment si a savura din plin bucuria celor din jurul tau, intra pe www.e-gift.ro si comanda un cadou special pentru cei dragi.

Livrarea? O facem noi pentru tine! Spune-ne adresa si in cel mai scurt timp te vei putea bucura sau iti vei bucura prietenii,familia, colegii de cele mai frumoase cadouri de Sarbatori.
Plata? Se poate face cash la livrare sau prin transfer bancar, orice modalitate vei alege procedeele de plata sunt rapide iar comanda va ajunge in scurt timp.
Pentru mai multe detalii privind oferta www.e-gift.ro ne poti contacta la office@e-gift.ro sau la numarul de telefon 0721.264.678 si te vom asista in alegerea unui cadou deosebit.

Despre Math Consult SRL

E-gift este un magazin on-line, specializat in crearea unor modele diversificate de cadouri.
office@e-gift.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/math-consult-srl/esti-in-pana-de-idei-cand-vine-vorba-sa-le-cumperi-cadouri-celor-dragi