mathematique    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mathematique

 • mathematique. Dark-electronic si experimental-pop cu Mathematique (CA) si Fierbinteanu (RO), live in Gradina OAR!

  mathematique

  Bucuresti - 21 May 2014

  Comunicat de Asociatia Culturala OneDay

  ... mathematique (dark-electronic, Stellar Kinematics) si Fierbinteanu (experimental pop, Local Records). Intrarea va fi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , bucuresti , live , fierbinteanu , mathematique , gradina oar

  Vezi toate comunicatele de presa despre mathematique

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mathematique.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mathematique. Informatiile despre mathematique cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mathematique, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mathematique, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.