Campania “Munceste Sanatos!” – Promovarea unui stil de viata sanatos in companii

BUCURESTI - 1 iulie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Max-Relax lanseaza campania “Munceste Sanatos” cu scopul promovarii sanatatii la locul de munca in companiile din Romania.

Locul de munca poate avea un efect puternic asupra sanatatii angajatilor, astfel angajatii care petrec 8 ore sau mai multe la un birou pot avea in timp diverse probleme: dureri de cap, spate, suferinte ale ochilor, afectiuni gastrice, depresie, iritabilitate sau furie, rezistenta scazuta la raceli si infectii, tensiunea arteriala crescuta si boli de inima, epuizare emotionala si fizica.

La ce duc toate aceste probleme?
Nivel de concentrare scazut, anxietate, moralul scazut, performante slabe, cat si la intensificarea absentelor din cauza bolilor, care in schimb pot avea efecte negative asupra angajatilor ramasi cu munca aditionala.

Studii de specialitate arata ca anual se pierd miliarde de dolari prin scaderea eficientei angajatilor si prin costurile ingrijirilor medicale de care au nevoie 'victimele' stresului.

Masajul la birou este una dintre solutiile care pot fi adoptate pentru a rezolva aceste probleme sau a le reduce pana la nivelul in care nu mai prezinta un risc pentru angajat sau companie.

Max-Relax va sta la dispozitie pentru a face o evaluare completa a sanatatii angajatilor dumneavoastra si crearea unui program de wellness care sa creeze un mediu de munca sanatos: pentru angajati si companie.”

Clientii pot avea acces la trei tipuri de programe:
1.Programul pentru companii (in care compania ofera angajatiilor drept beneficiu sedintele de masaj)
2.Programul pentru companii si angajati (compania suporta 50% din costul sedintelor de masaj, restul de 50% fiind platite de angajat)
3.Programul pentru angajatii companiilor (angajatul isi plateste singur un abonament lunar, obtinut la un pret de corporate)

Incepeti chiar de acum sa promovati impreuna cu noi un stil de viata sanatos in cadrul companiei dumneavoastra!

Despre Max Relax

Max Relax este cea mai profesionista companie din Romania in industria relaxarii. Din dorinta de a fi cei mai buni ne axam serviciile exclusiv pe specializarea On-site Chair Massage si oferim astfel cele mai inalte standarde.
Infiintata din anul 2005, Max Relax numara peste 15 terapeuti si este intr-o continua dezvoltare datorita cerintelor tot mai mari ale companiilor.

Despre On-Site Chair Massage
On-Site Chair Massage este o sedinta de masaj profesionist, executata de catre un kinetoterapeut, chiar la biroul sau la evenimentul dumneavoastra.
Sedinta dureaza intre 5 si 20 de minute (cat o pauza de cafea), se realizeaza peste haine si elimina tensiunea din zonele cheie: cap, ceafa, spate, umeri, brate si maini.

Tel: 0724 40 28 37
office@maxrelax.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/max-relax/campania-munceste-sanatos-promovarea-unui-stil-de-viata-sanatos-in-companii