maxair    

Comunicate de presa si evenimente pe tema maxair

 • maxair. Cereri in casatorie in avion si zboruri de agrement in crestere cu 20% fata de 2015

  maxair

  Timisoara, Timis - 12 January 2016

  Comunicat de Netex Consulting SRL

  In Banat: Cererile in casatorie mai aproape de soare Mai rapid la destinatie! Acest criteriu este tot mai important pentru o zona dinamica ca cea din vestul Romaniei. Oamenii de afaceri, dar si turistii recurg tot mai des la zborul cu avionul. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timisoara , maxair , zbor agrement , zbor charter , cerere casatorie avion

  Vezi toate comunicatele de presa despre maxair

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul maxair.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la maxair. Informatiile despre maxair cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul maxair, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la maxair, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.