MondoPay anunta azi lansarea MondoPay V2.0, a doua versiune a procesorului nostru de plati electronice.

Metofu - 5 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

De asemenea Contul Personal MondoPay a fost dezvoltat tinandu-se cont de parerile membrilor nostrii care acum vor beneficia de servicii de plata online mai diversificate, mai sigure si mai usor de abordat.

Bucuresti, Romania - Ianuarie, 2007 -- MondoPay anunta azi lansarea MondoPay V2.00, a doua versiune a procesorului nostru de plati electronice. Imbunatatiri ale interfetei, noi masuri de securitate si noi functii au fost implementate pentru a oferi utilizatorilor o solutie de procesare plati online mai sigura si mai productiva. Introducem cea mai importanta noua functie: MondoPay Business Account care ofera utilizatorilor cea mai diversa si convenabila suita de servicii de comert electronic aflata la ora actuala pe piata internetului din Romania.

MondoPay este dedicat sa ofere membrilor sai una din cele mai complete solutii de transfer de fonduri online si e-commerce, atat in prezent cat si in viitor.

Sistemul MondoPay permite utilizatorilor sa trimita si sa primeasca bani instant catre si de la oricine are o adresa de email. Utilizatorii MondoPay pot, trimite facturi online catre orice adresa de email, facturi ce pot fi platite instant folosind serviciile noastre de plata. Sunt puse la dispozitie de asemenea, multiple alte posibilitati de plata aditionale.
MondoPay ofera firmelor oportunitatea de a folosi toate metodele de plata intr-un singur pachet: BUSINESS ACCOUNT. Noua suita de servicii de procesare de plati online direct pe website-ul dvs. este cea mai importanta noua functie a MondoPay. Utilizand serviciile noastre veti economisi mult timp si bani avand la dispozitie o solutie completa de plata apeland la un singur furnizor.

Pe langa faptul ca este o modalitate sigura si simpla de a procesa plati, MondoPay este de asemenea o solutie confidentiala. MondoPay nu dezvaluie niciodata datele personale si financiare ale membrilor atunci cand acestia tranzactioneaza online.

DESPRE MONDOPAY
MondoPay, o marca a McKay&Swan srl, permite utilizatorilor persoane fizice sau juridice care poseda o adresa de email, sa trimita si sa primeasca bani online printr-o modalitate simpla, rapida si in deplina siguranta.
Oferim o gama larga de servicii de plata online care permite tranzactii sigure si in timp real prin intermediul internetului, servicii ce pot fi accesate si utilizate oricand si de oriunde in lume. Serviciul de plata online MondoPay va pune la dispozitie o solutie 'la cheie' in ce priveste transferul de bani sau e-commerce, pentru dvs sau firma dvs, gazduind practic toate formele de plata online. Ne straduim in permanenta sa va oferim un serviciu de plati simplu si care necesita configurare minima.
Scopul MondoPay este de a maximiza vanzarile online si de a creste eficienta in operatiuni.

TRECERE IN REVISTA A NOILOR FUNCTII

- Nu folosim moneda virtuala. Cand deveniti membru MondoPay intrati in posesia unui cont in mai multe valute reale: Dolari Americani(USD), Euro(EUR), Lira Sterlina(GBP) si Lei(RON)
- Puteti schimba dintr-o moneda in alta in interfata contului dvs .
- Puteti folosi mai multe adrese de email pentru un singur cont MondoPay.
- Multiple optiuni de alimentare cont :
1. card credit/debit
2. transfer bancar
3. western union
4. mandat postal online
5. e-gold
si multe altele...
- Retrageti numerar cu usurinta prin mai multe metode:
2. transfer bancar
3. western union
4. mandat postal online
5. e-gold
si multe altele..,
- Puteti trimite bani oricui chiar daca nu este deja membru al sistemului nostru.
- Aveti posibilitatea sa acceptati plata cu card online direct pe website-ul dvs. Activati Business Account si obtineti interfata de plata cu card:
1. Rapid. Nu este nevoie de contracte pe perioade determinate sau modificari ale website-ului dvs. Puteti accepta imediat plata cu card.
2. Simplu. Clientii care cumpara de pe website-ul dvs. pot plati cu card. Nu este nevoie sa fie membrii MondoPay.
3. Costuri minime. Nu se percep taxe lunare, anuale sau de anulare a contractului.
- 3 nivele de verificare a membrilor. Aveti posibilitatea in acest fel sa stiti cu cine aveti de a face functie de nivelul de verificare. Introducem in acest fel furnizorul nostru care ne ofera cel mai inalt standard de validare al identitatii online: CERTIX(www.certix.ro)
- Management de cont dedicat (Pentru conturile cu volum mare de tranzactii).

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati site-ul nostru: www.mondopay.com.

Despre McKay&Swan srl

MondoPay - McKay&Swan srl
21 Banu Manta
sector 1