The Alternative School anunta deschiderea inscrierilor pentru semestrul Cannes

BUCURESTI - 1 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Au inceput inscrierile The Alternative School for Creative Thinking pentru semestrul Cannes. Tinerii cu varste de pina in 30 de ani care lucreaza in departamente de marketing, brand building, creatie, pr, strategie, social media si design, fie de partea clientului, fie de partea agentiilor de comunicare, pot aplica pina pe 17 martie.

Teodora Migdalovici- Ambasador Cannes Lions Romania

In ultimii 8 ani, peste 215 absolventi ai programului au beneficiat de specializari internationale la Cannes Lions, Eurobest si Dubai Lynx .

Teodora Migdalovici

Profesorii semestrului Cannes 2013 sunt performeri  de la client si din agentii.

Ana Bulgar - Petrom, Alina Ostahi - Western Union,  Alina Damaschin - Rogalski Grigoriu,  Cristian Pasarica - Automobile Bavaria, Camelia Popescu - Cora, Laurentiu Semeniuc - 23 Communication Ideas,  Ioana Suciu - Heidi, Iashido- Taken from,  Johan Ohlson - Saatchi & Saatchi, Horatiu Dimulescu - Vodafone,  Monica Jitariuc - The Practice, Nicoleta Padure - Media Concept Store, Razvan Capanescu - Publicis, Roxana Memetea - DDB,  Sebastian Olar - McCann, Victor Stroe - Leo Burnett sunt doar cativa dintre speakerii semestrului Cannes.

Prezentarile live vor fi pigmentate cu interventii prin skype de la cativa dintre cei mai in voga oameni de comunicare ai planetei. Programul, gandit din start ca o experienta completa, ce permite participantilor sa aiba acces la studii de caz si expertiza internationala, dublata de networking pe Croisette pentru cei mai buni dintre ei, isi va confirma astfel , inca o data, pozitionarea cosmopolita.

In ultimii 8 ani, peste 215 absolventi ai programului au beneficiat de specializari internationale la Cannes Lions (www.canneslions.com), Eurobest (www.eurobest.com) si Dubai Lynx (www.dubailynx.com).

Aflat in al 8-lea an de existenta, programul The Alternative School ofera o experienta educationala unica, unde practicieni cu rezultate remarcabile, romani si straini, impartasesc din experienta lor, evalueaza rezolvarile studentilor, dau feedback constructiv si ofera studentilor ghidaj in exersarea abilitatilor de Creative Thinking. La finalul programului care functioneaza dupa principiile ”learning by admiring, learning by doing”, cei mai buni absolventi ai programului se vor califica pentru urmatorul nivel : studiu si competitie in contextul Cannes Lions 2013, cel mai reputat eveniment dedicat creativitatii la nivel mondial.

Temele abordate in contextul semestrului Cannes la The Alternative School - anul 8 vor cultiva urmatoarele directii: ”ce inseamna un brief inspirat”, ”creativitate si eficienta”, ”bugete mici, abordare inteligenta, rezultate remarcabile”, ”noile media si consumatorul eluziv”, ”patternuri de gandire creativa”, ”noile tehnologii si comunicarea cu rezultat”, ”functionalitate in design”, ”relevanta comunicarii de tip fusion”.

Intregul program educational e armonizat de fondatorul sau, Teodora Migdalovici, ambasador al Cannes Lions in Romania.

Participantii la cursuri provin din mediul corporate, al agentiilor de comunicare sau sunt masteranzi la facultati cu profil relevant pentru industria de marcom. La The Alternative School se lucreaza pe brief-uri reale, iar competitiile sunt evaluate de profesorii si guest speakerii programului.

BCR, Graffiti / BBDO, Grey, Danone, Draft FCB, ING, JWT, Lowe, Pepsi, Publicis, Mediaedge:cia, McCann, Microsoft, Nestle, Unilever, Rogalski-Grigoriu, Radio 21, Starcom, Schenker, Sarantis, Siemens, Webstyler, Walmark sunt doar cateva dintre companiile ale caror junior-seniori au urmat programele si specializarile The Alternative School for Creative Thinking.

Semestrul va dura 6 saptamini,  a cate 3 intalniri fiecare. Costul participarii la semestrul Cannes este de 500 de E. Limita de varsta a celor care vizeaza calificarea pentru experienta Cannes Lions este de 30 de ani.

Mai multe informatii pe win@canneslions.ro / www.thealternativeschool.com / 0744 10 50 15 / 0745 088 309 / Facebook: The Alternative School

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-concept-store/the-alternative-school-anunta-deschiderea-inscrierilor-pentru-semestrul-cannes