Media Plan

Definitie Media Plan

Un rezumat al obiectivelor de comunicare, care desire mijloacele prin care se pot atinge aeste obiective. Acest plan este asigurat de partea care se ocupa de media. Un plan cuprinde obiective de marketing, de advertising si media – de la acestea se construieste o strategie media.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Media Plan? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Media Plan.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Media Plan. Definitiile termenilor despre Media Plan cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Media Plan, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Media Plan.