Media planner

Definitie Media planner

Planificator media, persoana de decizie insarcinata cu elaborarea unui plan promotional media. Activitatea depinde de segmentul de piata tintit, de mesajul care va fi transmis, de constrangerile juridice si tehnice privitoare la produs, de bugetul disponibil s.a. Are drept misiune furnizarea de informatii utile privind performantele diverselor suporturi media (vizate a fi utilizate in campanie), variante de solutii privind costurile achizitiei spatiului – in functie de rata de penetratie a segmentului-tinta si, in final, prezentarea unui deviz detaliat beneficiarului, optim din punct de vedere al raportului calitate-pret, conform planului media. La selectionarea diferitelor medii, suporturi si programe publicitare, responsabilul media ia in calcul o serie de date statistice, studii etc, care ii permit sa evalueze:-  gradul de difuzare a suporturilor tiparite -  audienta radio/TV -  gradul de mobilitate a populatiei (pentru suportul panotaj) etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Media planner? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Media planner.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Media planner. Definitiile termenilor despre Media planner cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Media planner, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Media planner.