Serviciu unic de imagine oferit companiilor romanesti

BUCURESTI - 13 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

"Partner's Agenda" - serviciu original, unic la ora actuala, ce vine in intampinarea companiilor ce-si doresc mentinerea si dezvoltarea relatiilor de prietenie cu partenerii cheie, pe baza unei atentii acordate partenerului=OM.

"Partner's Agenda" inseamna combinarea serviciilor de achizitie incentives & curierat catre partenerii cheie (ccorporatii / furnizori / colaboratori / mass media / institutii de stat / etc), pe baza unui sistem organizat si profesionist.

"Partner's Agenda" este un serviciu integrat, ce va scuteste de efortul de a intocmi & actualiza cu fiecare ocazie (aniversari / evenimente speciale / sarbatori religioase) o baza de date cu partenerii companiei, pentru a le transmite o felicitare / un cadou, si de a organiza logistic toate aceste operatiuni de-a lungul unui an.

Serviciul este foarte eficient, mulandu-se exact pe stilul si preferintele de comunicare corporatista.

Despre Media.Pub

Va stam cu placere la dispozitie pentru o prezentare detaliata si o oferta dedicata companiei dvs!

Mihai Petrovan
Managing Director
0720 003 269

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-pub/serviciu-unic-de-imagine-oferit-companiilor-romanesti