Media Consulta International si Autoritatea Nationala de Cercetare Stiintifica – parteneri in implementarea campaniilor de informare

BUCURESTI - 6 octombrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Agentia Media Consulta International sprijina Autoritatea Nationala de Cercetare Stiintifica (ANCS) in realizarea campaniei de promovare a oportunitatilor de finantare prin Axa Prioritara 2 – “Competitivitate prin Cercetare, Dezvoltare tehnologica si Inovare” din cadrul “Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice”.

Conceptul campaniei se bazeaza pe informarea clara si directa atat a persoanelor fizice, cat si a companiilor care activeaza in domenii conexe asupra proiectelor si a oportunitatilor de finantare oferite prin intermediul programului mentionat. Media Consulta International sustine acest parteneriat prin organizarea a 15 seminarii si a 4 conferinte, in perioada septembrie-decembrie 2010, in cele 8 regiuni de dezvoltare economica din tara, printre care se pot aminti orase precum Iasi, Timisoara, Constanta, Bacau, Alba Iulia, Sibiu, Craiova, Targovite, Suceava, Oradea, Ramnicu Valcea si Cluj-Napoca. Media Consulta International se va ocupa si de asigurarea materialelor de informare necesare fiecarui eveniment, atfel informatia fiind completa si usor accesibila fiecarui participant.
Echipa Media Consulta International care se implica in organizarea evenimentelor este formata din Claudia Cramaroc, Adriana Crosman, Mihaela Tutunaru, Tania Gavriloff, fiind coordonata de Monica Icleanu, Events Manager. Derularea proiectului este de asemenea supervizata de Alina Florescu, Director Media Consulta International.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediaconsulta-international/media-consulta-international-si-autoritatea-nationala-de-cercetare-stiintifica-parteneri-in-implementarea-campaniilor-de-informare