Poze Mediagalaxy

  • Panasonic alaturi de Mediagalaxy lanseaza primul player Blu-Ray din Romania, modelul DMP-BD10

    Poza: Panasonic alaturi de Mediagalaxy lanseaza primul player Blu-Ray din Romania, modelul DMP-BD10

  • Lansarea Diablo III, un adevarat succes comercial in magazinele Altex si MediaGalaxy

    Poza: Lansarea Diablo III, un adevarat succes comercial in magazinele Altex si MediaGalaxy

  • Sarbatoreste Ziua Copilului pe 2 iunie in Galaxia Baloanelor, in Carrefour Colentina, zona MediaGalaxy cu incepere de la ora 11. CONCURS DE CONTRUCTIE SI MODELAJ DIN BALOANE !

    Poza: Sarbatoreste Ziua Copilului pe 2 iunie in Galaxia Baloanelor, in Carrefour Colentina, zona MediaGalaxy cu incepere de la ora 11. CONCURS DE CONTRUCTIE SI MODELAJ DIN BALOANE !

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul mediagalaxy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la mediagalaxy. Pozele pe tema mediagalaxy cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mediagalaxy, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la mediagalaxy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la mediagalaxy.