Anunţuri în ziare 100% româneşti - www.ziare-naționale.ro

BUCURESTI - 29 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Media / Publicitate, ONG

Vorbim româneşte şi scriem româneşte, iar asta ne facem să fim mândri.

Anunţuri în ziare 100% româneşti - www.ziare-naționale.ro

Aceasta a fost premisa de la care am plecat atunci când ne-am gândit să folosim un domeniu .ro pentru cel mai nou site de anunţuri în ziare naţionale şi locale din românia.

Pentru cei care nu ştiu, Mediapress Advertising este cea mai mare companie de mică publicitate din România, primind şi premii de la marile publicaţii pentru activitatea de lungă durată şi pentru rezultatele realizate.

www.ziare-naționale.ro este site-ul care doreşte să devină cel mai plăcut mediu de publicare a unui anunţ în ziare.Puteţi trece de acest proces plictistor (cândva) din confortul casei dumneavoastră, folosind site-ul prezentat mai înainte şi plătind fără a mai fi nevoie să vă deplasaţi la nenumărate ghişee pentru a plăti şi pentru a trimite anunţul spre publicare.

Dacă vă întrebaţi de ce aţi folosi serviciile de publicare oferite de către Mediapress Advertising, trebuie să ştiţi că aveţi posibilitatea ca folosind aceste servicii să aveţi anunţul publicat în maximum 24 de ore, să beneficiaţi de numeroase metode de plată, dar şi să fiţi îndrumat şi ajutat de către unul dintre consultanţii noştrii.

Toate aceste lucruri fiind realizate datorită importanţei unui anunţ de mică publicitate în ziarele româneşti în diferite situaţii.Anunţuri pentru fonduri europene, citaţii în ziare sau anunţuri pentru pierderi sunt doar câteva dintre situaţiile în care dumneavoastră sunteţi nevoiţi să publicaţi un anunţ într-un ziar naţional, iar în aceste momente importante, trebuie să ştiţi că Mediapress Advertising este cea mai bună companie cu care puteţi colabora. 

Despre Mediapress Advertising

Mediapress Advertising este o companie cu capital integral romanesc avand o experienta de 14 ani in domeniul publicitatii.

Oferim urmatoarele servicii:
- publicare anunturi de mica si mare publicitate in ziarele nationale, locale, si internationale.
- promovare campanii de publicitate pe internet.
- creatie si difuzare spoturi radio-tv nationale si locale.
- full service materiale promotionale.