Apel catre BLOGGERI - Ai sansa sa CASTIGI pana la 500 de Euro pentru 3 articole pe BlogHub.ro

BUCURESTI - 11 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Social, Internet

Mediapress Advertising a lansat propria platforma pentru organizarea de concursuri dedicate bloggerilor creativi si ofera premii mari pentru a recompensa corect persoanele care isi vor da silinta sa scrie articole pentru acest concurs. ( http://bloghub.ro )

www.bloghub.ro

Locul 1 – 500 euro

Locul 2 – 300 euro

Locul 3 – 100 euro

Concursul este compus din 3 sarcini, pe care toti bloggerii vor fi nevoiti sa le indeplineasca incepand cu data de 10 decembrie 2014, pentru ca pana atunci oferim timp tuturor doritorilor sa se inscrie pe platforma, pentru ca la data respectiva sa dam startul scrierii de articole.

Pentru fiecare sarcina a concursului aveti voie sa depuneti un numar maxim de articole specificate la fiecare sarcina in parte. Daca alegeti sa nu depuneti la una dintre ele sau sa depuneti mai putin decat numarul maxim este alegerea dumneavoastra. Punctajul maxim este dat de numarul de linkuri permise la toate sarcinile concursului inmultit cu 100. Fiecare articol depus de dumneavoastra va primi o nota intre 0 si 100 dupa trei aspecte:

a) TEHNIC

Reprezinta 25% din nota totala. Fiecare sarcina a concursului are anumite cerinte tehnice obligatorii. Articolul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca toate cerintele in acelasi timp de-a lungul desfasurarii concursului.

b) CREATIV

Reprezinta 25% din nota totala. Comisia de concurs va acorda o nota articolului pentru creativitate urmarindu-se exactitatea si corectitudinea exprimarii, apropierea fata de cititor si inventivitatea in imaginarea unor situatii care sa faca recurgerea la publicare online de anunturi cea mai buna solutie.

c) INDEXARE

Reprezinta 50% din nota totala. Popularitatea articolului pe motoarele de cautare este ultimul criteriu dupa care va fi judecat articolul dumneavoastra. Vor fi punctate articolele ce se vor afla cat mai sus in paginile de cautare pe motorul de cautare Google. (Vom anunta in perioada concursului punctajul repartizat pentru clasarea pe pagini in Google)

Cum pot fi eu, ca blogger, sigur ca voi castiga premiile unei campanii ? Acest lucru tine in special de increderea dumneavoastra in premiile puse in joc de noi. Daca detaliile oferite ca raspuns la prima intrebare nu v-au convins inca, atunci  pagina de contact va sta la dispozitie pentru orice intrebare ( 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana). Sunt o multime de concursuri pentru bloggeri unde premiile sunt in vouchere de cumparaturi sau bunuri de o valoare foarte mica. Noi ne-am dorit sa iesim din comun prin premiile consistente pe care le oferim, acestea constand in sume considerabile de bani (nu vouchere si nu produse). Cel mai important este faptul ca pentru moment platforma functioneaza doar pentru Mediapress Advertising, ceea ce inseamna ca este special creeata pentru concursurile organizate de compania noastra, iar regulile noastre sunt aplicate la toate concursurile publicate pe site.

Despre Mediapress Advertising

Mediapress Advertising este o companie cu capital integral romanesc avand o experienta de 14 ani in domeniul publicitatii.

Oferim urmatoarele servicii:
- publicare anunturi de mica si mare publicitate in ziarele nationale, locale, si internationale.
- promovare campanii de publicitate pe internet.
- creatie si difuzare spoturi radio-tv nationale si locale.
- full service materiale promotionale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediapress-advertising/apel-catre-bloggeri-ai-sansa-sa-castigi-pana-la-500-de-euro-pentru-3-articole-pe-bloghub-ro